середу, 8 липня 2020 р.

1.6 Фторсиліконова гума

Фторсиліконова гума


SILVERPROM, фторсиліконова гума, фторсілікон, гума фторсиліконової, маслостійка гума, силіконові пластини, купити силіконову гуму





Фторсілікон

Фторсиліконової еластомери (поліфторсілікон, фторсілоксан, поліфторсілоксан. Fluorosiliconerubber, FVMQ, fluorosiloxane elastomer еластомери на основі фторвініл-метілсілоксани (fluorovinil-metilsilioxane). Фторсиліконової еластомерні матеріали поєднують властивості характерні для силіконових полімерів, таким як стійкість до високих температур, стійкість до кислот і стійкість кокісленію , а також іншого електричного характеристики, з маслостойкостью і агрессівостойкостью, характерними для фторсодержащих полімерів.

Фторсиліконової гума, Fluorosilicone rubber, Виробництво виробів з фторсиліконової гум, фторсілікон, фторсиліконової гума

Температура експлуатації виробів з фторсіліконов знаходиться в діапазоні від -60 ° C до 170 ° C.Допускается короткочасний вплив температури до 230 ° C. У зазначеному інтервалі температур фізичні характеристики фторсілоксанових еластомерів залишаються практично незмінними в теченіевсего терміну служби деталі.

Призначена для використання в умовах, коли існують екстремальні умови. На додаток до надзвичайної стійкістю до температури, його стійкість до впливу хімічних речовин, таких як масла і палива робить його ідеальним матеріалом для застосування подачі палива в промисловості.

Фторсиліконової гума має синій колір.

товщина Ширина

1мм 1000мм

2мм 1000мм

3мм 1000мм

8мм 1000мм

10мм 1000мм

20мм 1000мм

Маслобензостойкая фторсиліконової гума є відмінним матеріалом для прокладок, кілець, манжет і профілів.

високі тепло- і морозостійкість (повне збереження працездатності при температурах від -60 ° C до +170? C, короткочасне до +230? C

низький рівень накопичення залишкової деформації стиснення, як на повітрі, так і при впливі агресивних середовищ;

стійкість до розчинів кислот і лугів;

високий електричний опір;

стійкість до трансформаторних і іншим оліям;

стійкість до більшості агресивних середовищ, які використовуються в сучасній промисловості;

висока стійкість до впливу кисню повітря і озону; стійкість до ультрафіолетового випромінювання.

Особливості та переваги

Опір екстремальних температур;

Відмінна озоностойкость і стійкість до атмосферних впливів;

Хороші характеристики при стисненні;

Радіаційна стійкість;

Розрахунковий період експлуатації ряду ущільнювачів з фторсиліконової гум збільшився в 4-5 разів в порівнянні з аналогічними виробами з гуми на основі органічних каучуків і досягає 35 років.

Маслостойкая термостійкий силіконова гума має підвищену стійкість до масел (в т.ч. тваринні масла), бутанолу, бутилового спирту, нітрату кальцію, дизельного палива, карболової кислоти, ТЕТРАХЛОРМЕТАНОМ, хлороформу, циклогексаном.

Використання фторсиліконової пластини при контакті з сирою нафтою, ароматичним паливом, бромом, соляною кислотою (10% розчин) можливо тільки в обмеженому діапазоні.

Фторсиліконової лист не придатний для використання в середовищі бутил ацетату.

Фторсиліконової маслостойкие вироби застосовують у всіх кліматичних зонах.

Немає коментарів:

Дописати коментар